بسته
(0) سبد خرید
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
    فیلترها
    اولویت ها
    جستجو
    تولید کننده: وال پارت - بازار

    فندوق با پوست - Hazelnut

    95,000 تومان
    فندوق با پوست - فندق سرشار از مواد مغذی و پروتئین است. چربی‌ها، انواع ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن نیز در این دانه به‌وفور یافت می‌شوند.
    شناسه کالا در انبار: AA-AF-01011
    *
    تاریخ تحویل: 1 تا 2 روز کاری

    مواد مغذی فندوق :

    هر چند مواد مغذی موجود در آن کالری زیادی دارند، اما سرشار از مواد مفید و چربی‌های سالم هستند. ۲۸ گرم فندق یا ۲۰ دانه‌ی کامل آن شامل مواد زیر است:

     

    • کالری: ۱۷۶؛
    • چربی کل: ۱۷ گرم؛
    • پروتئین: ۴٫۲ گرم؛
    • کربوهیدرات: ۴٫۷گرم؛
    • فیبر: ۲٫۷گرم؛
    • ویتامین E: ۲۱ درصد از نیاز روزانه؛
    • تیامین: ۱۲ درصد از نیاز روزانه؛
    • منیزیم: ۱۲درصد از نیاز روزانه؛
    • مس: ۲۴ درصد از نیاز روزانه؛
    • منگنز: ۸۴ درصد از نیاز روزانه.

    علاوه‌براین‌ها فندق حاوی مقدار زیادی ویتامین B6، فولات، فسفر، پتاسیم و زینک(روی) است. ضمن اینکه از سایر خواص فندق می‌توان به وجود چربی‌های تک اشباع‌نشده و چربی‌های چندتایی غیراشباع، اسیدهای چرب اُمگا ۶ و اُمگا ۹ مانند اولئیک اسید اشاره کرد. هر اونس از فندق معادل ۲۸ گرم است و ۱۱٫۲ گرم فیبر تولید می‌کند که دارای ۱۱ درصد RDI است. البته ناگفته نماند که فندق حاوی فیتیک‌اسید نیز هست. این ماده مانع جذب مواد معدنی، نظیر آهن و روی می‌شود.

     

    خواص فندق :

    فندق سرشار است از مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و چربی های مفید. خواص فندق در حفظ و بهبود سلامتی نقش مهمی دارند؛ مثلا به کاهش چربی خون، تنظیم فشار خون، کاهش التهاب و بهبود سطح قند خون کمک می‌کند. 

    بررسی و نظر خود را بنویسید
    • محصولات را می توان تنها پس از خرید آن بررسی شود .
    • تنها کاربران عضو می‌توانند بررسی خود را بنویسند
    • بد
    • عالی

    مواد مغذی فندوق :

    هر چند مواد مغذی موجود در آن کالری زیادی دارند، اما سرشار از مواد مفید و چربی‌های سالم هستند. ۲۸ گرم فندق یا ۲۰ دانه‌ی کامل آن شامل مواد زیر است:

     

    • کالری: ۱۷۶؛
    • چربی کل: ۱۷ گرم؛
    • پروتئین: ۴٫۲ گرم؛
    • کربوهیدرات: ۴٫۷گرم؛
    • فیبر: ۲٫۷گرم؛
    • ویتامین E: ۲۱ درصد از نیاز روزانه؛
    • تیامین: ۱۲ درصد از نیاز روزانه؛
    • منیزیم: ۱۲درصد از نیاز روزانه؛
    • مس: ۲۴ درصد از نیاز روزانه؛
    • منگنز: ۸۴ درصد از نیاز روزانه.

    علاوه‌براین‌ها فندق حاوی مقدار زیادی ویتامین B6، فولات، فسفر، پتاسیم و زینک(روی) است. ضمن اینکه از سایر خواص فندق می‌توان به وجود چربی‌های تک اشباع‌نشده و چربی‌های چندتایی غیراشباع، اسیدهای چرب اُمگا ۶ و اُمگا ۹ مانند اولئیک اسید اشاره کرد. هر اونس از فندق معادل ۲۸ گرم است و ۱۱٫۲ گرم فیبر تولید می‌کند که دارای ۱۱ درصد RDI است. البته ناگفته نماند که فندق حاوی فیتیک‌اسید نیز هست. این ماده مانع جذب مواد معدنی، نظیر آهن و روی می‌شود.

     

    خواص فندق :

    فندق سرشار است از مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و چربی های مفید. خواص فندق در حفظ و بهبود سلامتی نقش مهمی دارند؛ مثلا به کاهش چربی خون، تنظیم فشار خون، کاهش التهاب و بهبود سطح قند خون کمک می‌کند. 

    برچسب‌های محصول